OutdoorGuiding
 

Kurser & Turer

  • Under hela juli månad har vi guidade kvällsturer varje onsdag. Vi startar 18.15 vid uthyrningen och paddlar ut i skärgården på en trevlig och lättsam paddeltur. Vi gör ett litet stopp på lämpligt litet skär eller ö och kommer tillbaka cirka 21.00
    Ingen tidigare erfarenhet krävs
    Kostnad: 325 kr/person


Egen Guide

Det behöver inte bli dyrt att få din egen privata guide eller instruktör.
Vi tar 300 kr/h för guide/instruktör. Då bestämmer ni själva upplägget på turen eller kursen.
Perfekt om ni vill träna lite extra på kamraträddning och känner att en timma med instruktör skulle göra susen. Eller om ni vill ge er ut på en guidad tur i skärgården men ingen av våra turer passar ert schema.
Kostnaden är per guide/instruktör och ni kan vara upp till 6 deltagare per guide. Kostnad för kajakhyra för aktuell tid tillkommer.


HLR-Kurser och paddling

Vi har också utbildade HLR-instruktörer som kan certifiera dig eller din personal. Vi sätter gärna ihop ett säkerhetspaket till dig med paddling, HLR-kurs och fika. 
Kontakta oss för upplägg och kostnadsförslag.


Säkerhet och avancerade kurser

För er som har paddlat tidigare kan vi erbjuda specialutformade säkerhetskurser där vi lägger fokus på det ni önskar, t.ex. kamraträddningar eller om ni vill ha en mer avancerad kurs t.ex. för att öva rollar. Prata med oss så kommer vi fram till ett bra upplägg som passar just er.
Kostnad: Kajakhyra samt guide (300 kr/h)